Overnemen van toegepaste stramienpagina('s)
Lian Hua Praktijk voor Oosterse Geneeswijze Praktijk in Complementaire en Aanvullende Zorg
Klik op het NWP plaatje om uw verzekering te controleren wat en hoeveel u vergoed krijgt. Mijn praktijk codes zijn: AGB code Praktijk 90013983 AGB code Acupunctuur 90035045 AGB code Natuurgeneeskunde 90044852 K.v.K. 37137673 NWP geregistreerd Praktizijn licentie D 1525 SHO registratie nummer 115272-104260 B.T.W. nummer NL.8188.26.745.B01 Een acupunctuur of een therapeutische massage behandeling duurt 1 uur en kost voor volwassenen € 45,00 en voor kinderen € 40,00. De intake duurt ongeveer 30 minuten en kost voor volwassenen € 35,00 en voor kinderen € 30,00 Hoe lang duurt een behandeling. De duur van het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard en ernst van de klacht. U moet rekening houden dat er 6 tot 20 behandelingen nodig kunnen zijn 1 tot 2 maal per week. Bij lang bestaande klachten is vaak een langere behandelingsperiode nodig om de oorsprong te bereiken. Hoe een afspraak maken. Dit kan rechtstreeks zonder tussenkomst of verwijzing van uw huisarts. Telefonische info of afspraken van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur. Behandelingen alleen volgens afspraak. Kosten en vergoeding. De consulten en behandelingen worden per keer contant in de praktijk afgerekend. Voor de acupunctuur behandelingen en de kruiden krijgt U een gespecificeerde rekening, deze kunt U naar Uw ziektekostenverzekeraar opsturen voor een vergoeding. Afhankelijk van de polisvoorwaarden en de wijze waarop u aanvullend verzekerd bent,kunt U een gehele, gedeeltelijke of geen vergoeding krijgen. Het is verstandig hier tijdig naar te informeren bij Uw eigen verzekering zodat U niet voor verrassingen komt te staan. Ook dit jaar wordt uw eigen bijdrage van €385,00 NIET aangesproken voor mijn consulten. De eigen bijdrage geldt alleen voor de kosten die u maakt uit de basis verzekering en niet voor de kosten die u maakt uit de aanvullende verzekering. Niet nakomen van Uw afspraak. Als U uw afspraak niet na kunt komen, verzoek ik U dit uiterlijk 48 uur van te voren telefonisch te vermelden, anders ben ik genoodzaakt U de consultkosten in rekening te brengen.

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Heeft U vragen? Stel deze gerust door hierboven uw gegevens in te vullen en te verzenden. Wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord. Ook op dit adres is gevestigd Jean Demi Keramiek. Een winkel in Italiaans Keramiek.

Lian Hua          Praktijk voor Oosterse Geneeswijze

Oudweid 9

1693 LC Wervershoof

0228 583220

info@lian-hua.nl

Een zeer interessant aspect van de mensheid…. Is dat ze verliezen hun gezondheid om geld te verdienen…. En verliezen dan dat geld om hun gezondheid te herstellen.

Panda Webdesign . All rights reserved                                                                                                                           Copyright 2017

www.jeandemi.com

Contact en Informatie